Visar alla 8 resultat

DOG Copenhagen Brand Header

DOG Copenhagen

DOG Copenhagen är ett ungt danskt företag som producerar kvalitetsprodukter som är gjorda för dagliga stadspromenader eller äventyr i skog och mark. Med ett stort fokus på praktiska, komfortabla och säkra hundselar och koppel kommer din hund sticka ut från mängden. DOG Copenhagen inspireras av det aktiva hundlivet och är väldigt lyhörda på sina kunders feedback, allt för att kunna kombinera klassisk dansk design med hög kvalitet och funktionalitet för att särskilja sig från övriga märken.

Med både smuts- och vattenavvisande material i neopren på allt ifrån selar, koppel och halsband gör det produkterna till väldigt bekväma att använda för din hund.

Hos oss hittar du hela DOG Copenhagens sortiment, och skulle du har några som helst frågor om produkterna innan köp så är du varmt välkommen att kontakta oss.

-60%
Flera färger
539,00 kr
215,60 kr
-60%
Flera färger
349,00 kr
139,60 kr
-60%
Flera färger
249,00 kr
99,60 kr
-60%
Flera färger
439,00 kr
175,60 kr
-60%
349,00 kr 139,60 kr
-60%
349,00 kr 139,60 kr
-60%
349,00 kr 139,60 kr

Vanliga frågor och svar om DOG Copenhagen

Hur lång garanti är det på produkterna från DOG Copenhagen?

DOG Copenhagen lämnar hela 10 års garanti på produkterna. Garantin gäller från den dagen du köper produkterna av oss och gäller endast fabrikationsfel. Garantin gäller inte om skador uppstått på produkten pga yttre åverkan.

Vart tillverkas DOG Copenhagens produkter?

Produkterna från DOG Copenhagen tillverkas i Kina men har fått sin klassiska danska design framtagen i Köpenhamn, Danmark.

Kan ni beställa hem en produkt som saknas från DOG Copenhagens sortiment?

Vår målsättning är att ha hela sortimentet från DOG Copenhagen i lager, men ibland hinner produkterna ta slut i vissa storlekar eller färger innan vi hinner beställa hem nytt.

Om du saknar en speciell färg/storlek så är du varmt välkommen att kontakta oss så kan vi kolla upp hur snabbt vi kan få hem den specifika produkten du efterfrågar.

Det bästa är att ringa oss på 08-12140670 eller skicka ett mail till info@doglove.se så hjälper vi dig.

Hur ska selen sitta på hunden?

Det är alltid svårt att beställa saker på internet utan möjlighet att testa produkten först. Först och främst vill vi hänvisa till storleksguiden som finns på respektive produktsida, den hjälper dig att hitta rätt storlek till din hund.

Guide för DOG Copenhagen Comfort Walk Air

Guide för DOG Copenhagen Comfort Walk Pro

Vi använder oss av hundkex (cookies) på sajten för att den ska fungera och för att vi ska förstå hur vi ska göra den bättre.