Visar alla 5 resultat

Metizo Dezign

Metizo Dezign AB grundades 2013 av Carina Lundquist, som hade svårt att hitta en sele som passade hennes hund Mercedes. Nu tillverkar Metizo hundselar, koppel och halsband för alla raser och storlekar.

Det tog henne tre år att finslipa den ergonomiska selen som hon kallar ”Metizo-selen”. Det är företagets signaturprodukt och den produkt som sätter företaget på kartan. Metizo har bestämt sig för att bara skapa de absolut bästa produkterna som de kan och sedan använda varje uns av sin energi för att göra dessa produkter bättre.

Metizo sätter kvalitet framför kvantitet när det gäller olika typer av produkter. Däremot finns deras selar, koppel och halsband i massor med härliga färger och i många olika storlekar. Just för att passa allt från den minsta hunden till den största.

Med mottot ”Allt för ett bättre hundliv” utformar Metizo sina produkter med hänsyn till din hund och dig. Allt är kontrollerat och dubbelkontrollerat för din hunds välbefinnande och säkerhet.

-60%
559,00 kr599,00 kr
223,60 kr239,60 kr
-60%
199,00 kr
79,60 kr
-60%
559,00 kr
223,60 kr
-60%
239,00 kr
95,60 kr
-60%
599,00 kr 239,60 kr

Metizoselen är utformad för att stödja och stabilisera din hund, utan att sätta onödigt tryck på dess ömtåliga nack- och ryggkotor. Den erbjuder också fri rörlighet och luftcirkulation för ditt hund, som aldrig kommer att känna sig begränsad, obekväm eller orolig.

Metizos produkter är utformade för att passa alla olika typer av hundar. De finns i olika storlekar, så du kan lätt hitta en sele som både du och din hund kommer att gilla. Dessutom finns produkterna i olika stilar, så du kan hitta en design som passar din stil. Detta ger dig friheten att välja en sele som uppfyller dina behov och dina personliga preferenser.

Vi använder oss av hundkex (cookies) på sajten för att den ska fungera och för att vi ska förstå hur vi ska göra den bättre.