RAUH Tuggben

Du har förmodligen bra koll på vad du själv äter, men har du lika bra koll på vad du ger din hund? RAUH tillverkas i Finland av enbart naturliga finska råvaror med en väldigt hög kvalitet just för att säkerställa att din hund får de bästa och säkraste tuggbenen, helt utan konstgjorda tillsatser!

Alla hundar uppskattar ett riktigt bra ben att tugga på, oavsett om det är en liten Dvärgpinscher, Chihuahua eller Bichon Frise eller en större Labrador, Jämthund eller Rhodesian Ridgeback. Att tugga på ben av hög kvalitet är även bra för din hunds munhygien och hälsa då det på ett väldigt effektivt sätt hjälper till att förebygga både tandköttsinflammationer och tandsten. Samtidigt är det en mycket bra aktivering för din hund, någon de sedan tusentals år tillbaka vill göra av ren instinkt.

Allting RAUH tillverkar görs för hand i Loimaa, Finland vid den enda Europeiska fabriken helt specialiserad på hundben. Alla ben kan variera i form och storlek, men en sak är säker; din hund kommer att älska tuggbenen från RAUH!

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Vi använder oss av hundkex (cookies) på sajten för att den ska fungera och för att vi ska förstå hur vi ska göra den bättre.